Nadine Leontien Zwemt voor ALS en my Daddycool

Nadine Leontien Buitenweg

( Lid van team: Team wetshuys )

van totaal € 500 (296%)
Afgesloten

Al bijna 3 jaar geleden is mijn vader helaas overleden aan de verschrikkelijke ongeneselijke spierziekte ALS.
5 jaar lang heeft hij geworsteld/gevochten tegen deze ziekte. We hebben ondanks zijn ziekte ook mooie tijden beleefd en ook zijn wij door een diep dal gegaan vooral toen hij langzamerhand op raakte. Niet hijzelf, maar zijn lichaam helaas wel. Mijn vader wou graag door, hij wou er niet aan toe geven.. Hij was het leven lang nog niet zat. Hij was een feestbeest en lag ook wel eens in de clinch met enig mens aangezien hij werd gezien als de ‘beleefd brutale pappa’razzi van Almelo.
Nu zwem ik in eer voor mijn vader mee, en hoe verdrietig het mij ook het maakt dat hij er niet bij kan zijn, zwem ik ook mee voor alle mensen die nu lijden onder de spierziekte ALS. Er moet meer onderzoek gedaan worden, deze rot ziekte moet de wereld uit.
Met volle trots zwem ik mee onder het team Wetshuys, een plek waar mijn vader graag in het weekend zijn tijd door bracht onder het genot van een biertje en vrienden/familie.
DONEER EN STEUN MIJ/ONS IN DIT PROCES.. alvast bedankt!!!!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.